Barèges
Opening :Verhuur van 18/12/2020 tot 31/10/2021
Camping van 01/04/2021 tot 31/10/2021

Barèges

Op 5 km van camping Le Hounta strekt zich het prachtige grondgebied van Barèges uit. Als ski- en kuuroord is dit een geliefde bestemming tijdens een verkenning van de Hautes-Pyrénées. Het authentieke dorp van de Pyreneeën lijkt gebouwd te zijn op een open plek in het midden van de bosrijke massieven. Deze unieke sfeer staat garant voor zeer ontspannen en aangename wandelingen in Barèges. In de winter zorgt het lichtspel op de sneeuw voor een heel bijzondere sfeer, terwijl het uitzicht rondom het dorp in de zomer adembenemend is. Niet ver verwijderd van de Tourmalet, een belangrijke tussenstop tijdens de Ronde van Frankrijk.

De wandelpaden en fietspaden rond Barèges helpen u om de omgeving en de vele prachtige uitzichten over de vallei op uw eigen tempo te ontdekken. Als u uw lichaam wilt verzorgen, dan wachten de spa-behandelingen van de stad u op. Het water van Barèges zal u herbronnen en u een geweldige tijd laten beleven!

Voor uw vakantie, haal wat hoogte!

Profiteer van de schoonheid van de omgeving om een wandeling te maken! Het departement Hautes Pyrénées is een ideale bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, groen en frisse lucht.

Door te verblijven in Le Hounta, op slechts enkele kilometers van Luz Saint Sauveur, bent u binnen handbereik van de niet te missen bezienswaardigheden van het departement.

Bestemmingen bekijken