Cauterets
Opening :Verhuur van 18/12/2020 tot 31/10/2021
Camping van 01/04/2021 tot 31/10/2021

Cauterets

Op 21 km van camping Le Hounta ligt het uitgestrekte grondgebied van Cauterets. Zowel in de zomer als in de winter heet dit ski- en kuuroord u welkom voor een zo leuk mogelijk verblijf. De gebieden van het cirque du Lys en van depont d'Espagne zijn toegankelijk voor skiërs maar ook voor wandelaars wanneer het warme weer terugkeert. Te voet, per fiets of al skieënd kunt u de natuurlijke omgeving van Cauterets ontdekken.

De stad is ook een bestemming van rust en ontspanning met heel wat kuuroorden. Geniet van uw verblijf om uw lichaam te verzorgen met de vele voordelen van het water van Cauterets. De Europese vereniging van historische thermale steden heeft al enkele jaren de kandidatuur van het oord goedgekeurd. Het is vandaag een onmisbare bestemming als kuuroord van de Hautes-Pyrénées. Neem ook de tijd om te genieten van het dorp van Cauterets, zijn 19e eeuwse architectuur en zijn erg leuke vakantiesfeer.

Voor uw vakantie, haal wat hoogte!

Profiteer van de schoonheid van de omgeving om een wandeling te maken! Het departement Hautes Pyrénées is een ideale bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, groen en frisse lucht.

Door te verblijven in Le Hounta, op slechts enkele kilometers van Luz Saint Sauveur, bent u binnen handbereik van de niet te missen bezienswaardigheden van het departement.

Bestemmingen bekijken