Luz Saint Sauveur
Opening :Verhuur van 18/12/2020 tot 31/10/2021
Camping van 01/04/2021 tot 31/10/2021

Luz Saint Sauveur

Op slechts enkele minuten van camping Le Hounta geeft het bekende oord van Luz Saint-Sauveur u toegang tot de gigantische uitgestrekte vlaktes groen in de zomer en besneeuwd in de winter. Het is een droombestemming voor sportievelingen, met tal van activiteiten die u kunt doen in deze adembenemende panorama's. Skiën is natuurlijk de logische keuze, en de gebieden van Luz Ardiden zijn geschikt voor alle niveaus. Trekkers en wandelaars zullen blij zijn met zoveel wandelpaden verspreid over de volledige vallei om op hun eigen tempo en in de frisse lucht, de bevoorrechte natuurlijke omgeving van Luz Saint-Sauveur te ontdekken.

Het wilde water van de regio geeft de zoekers van sensatie de kans om rafting. te beoefenen. Als u liever houdt van rustige tochten op het ritme van het water kunt u ook een kano huren. In Luz Saint-Sauveur vindt u tal van mogelijkheden om te ontspannen, geniet van dagen gevuld metboomklimmen, bungeejumpen, fietstochten op de fietspaden... Dit alles in een ongelooflijke natuurlijke omgeving.

Voor uw vakantie, haal wat hoogte!

Profiteer van de schoonheid van de omgeving om een wandeling te maken! Het departement Hautes Pyrénées is een ideale bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, groen en frisse lucht.

Door te verblijven in Le Hounta, op slechts enkele kilometers van Luz Saint Sauveur, bent u binnen handbereik van de niet te missen bezienswaardigheden van het departement.

Bestemmingen bekijken