Hautes Pyrénées
Opening :Verhuur van 18/12/2020 tot 31/10/2021
Camping van 01/04/2021 tot 31/10/2021

Hautes Pyrénées

Zoek de hoogte op tijdens uw vakantie!

In het hart van de Hautes-Pyrénées ligt de camping Le Hounta. Zoek de hoogte op voor uw vakantie en geniet van de prachtige omgeving voor een ontspannen wandeling! Het departement van de Hautes-Pyrénées is een ideale bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, groen en frisse lucht. Tijdens uw verblijf in Le Hounta op enkele kilometers van Luz Saint Sauveur, bent u binnen bereik van alle onmisbare bezienswaardigheden van het departement.

Heel wat geweldige plaatsen om te bezoeken.

Ontdek de stad Lourdes en haar heiligdom, vertrek op verkenning van de Pic du Midi van Bigorre. De Hautes-Pyrénées zijn ook bekend om hun spa- en ontspanningsfaciliteiten. Dit is een uitgelezen kans om te ontspannen en te herbronnen tussen twee wandelingen door in het ongelooflijke landschap van de groene valleien van het departement. Het dorp Cauterets is ook zeker een bezoek waard, de Pont d'Espagne is een indrukwekkend spektakel net om de hoek van uw verblijf in de Hautes-Pyrénées. Trek er op uit naar het prachtige meer van Gaube toegankelijk te voet en met de stoeltjeslift. Een vakantie in de Hautes-Pyrénées, dat is ook de beroemde Pyreneeën en het zuiden van de regio Midi-Pyrénées ontdekken. Het departement vormt ook het decor voor grote gerenommeerde etappes van de Ronde van Frankrijk: de etappes van de Tourmalet en van Luz Ardiden ! Andere essentiële plaatsen om te bezoeken zijn de Cirque de Gavarnie waarvan het dorp geklasseerd is als UNESCO Werelderfgoed of het Cirque de Gavarnie waarvan het dorp geklasseerd is als UNESCO Werelderfgoed of het Cirque de Troumouse, ware geografische wonderen toegankelijk voor alle vakantiegangers!

De Hautes-Pyrénées: het vakantiedepartement!

Tijdens de winterperiode heten de skioord u van harte welkom. Geniet van de poedersneeuw in de oorden Luz Ardiden, Gèdre Gavarnie, Barèges La Mongie, Cauterets en Hautacam !

Geniet van uw verblijf in Le Hounta om dit prachtige groene landschap rijk aan fauna en flora en boordevol verhalen te verkennen.

Voor uw vakantie, haal wat hoogte!

Profiteer van de schoonheid van de omgeving om een wandeling te maken! Het departement Hautes Pyrénées is een ideale bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, groen en frisse lucht.

Door te verblijven in Le Hounta, op slechts enkele kilometers van Luz Saint Sauveur, bent u binnen handbereik van de niet te missen bezienswaardigheden van het departement.

Bestemmingen bekijken