Viscos
Opening :Verhuur van 18/12/2020 tot 31/10/2021
Camping van 01/04/2021 tot 31/10/2021

Viscos

Op 4 kilometer van camping Le Hounta ligt de piek van Viscos die 2.141m meet. Aan de basis van deze berg ligt het charmante dorpje Viscos. Het is een authentiek Pyrenees dorp, met een zeer aangename binnenstad. De geplaveide straten, traditionele architectuur en mooie pleintjes creëren samen in Viscos een bloemrijke, rustige en ontspannen sfeer.. De omgeving is geweldig en de verschillende bergtoppen zijn bijzonder indrukwekkend om te bewonderen.

Trektochten en wandelingen zijn mogelijk in de omgeving rond Viscos. Langs de wandelpaden zult u heel wat uitzichtpunten en panorama's over de vallei en de omliggende bergen vinden. Het is een zeer verfrissende bestemming die vooral geschikt is voor natuurliefhebbers.

Voor uw vakantie, haal wat hoogte!

Profiteer van de schoonheid van de omgeving om een wandeling te maken! Het departement Hautes Pyrénées is een ideale bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, groen en frisse lucht.

Door te verblijven in Le Hounta, op slechts enkele kilometers van Luz Saint Sauveur, bent u binnen handbereik van de niet te missen bezienswaardigheden van het departement.

Bestemmingen bekijken