Grust
Opening :Verhuur van 18/12/2020 tot 31/10/2021
Camping van 01/04/2021 tot 31/10/2021

Grust

Op slechts 2 kilometer van camping Le Hounta ligt het grondgebied van Grust en zijn ongeloofelijke natuur. Het is een authentiek Pyrenees dorp, en zal de vakantiegangers verleiden met zijn geplaveide straatjes, Romaanse kerk, oude wasplaatsen of fontein. Grust is ideaal gelegen op een hoogte, en geeft u zo een adembenemend uitzicht over de volledige vallei. Kies dit dorp als bestemming voor een dag vol prachtige panorama's en een onderdompeling in de tradities van de kleine dorpen van de Hautes-Pyrénées.

Te voet of met de fiets, het is een waar genoegen om de omgeving van Grust te ontdekken langs de vele wandelpaden en fietspaden verspreid over de vallei. Geniet van de frisse lucht op 990 m hoogte en bereid u voor om u zeer klein te voelen !

Voor uw vakantie, haal wat hoogte!

Profiteer van de schoonheid van de omgeving om een wandeling te maken! Het departement Hautes Pyrénées is een ideale bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, groen en frisse lucht.

Door te verblijven in Le Hounta, op slechts enkele kilometers van Luz Saint Sauveur, bent u binnen handbereik van de niet te missen bezienswaardigheden van het departement.

Bestemmingen bekijken