Betpouey
Opening :Verhuur van 18/12/2020 tot 31/10/2021
Camping van 01/04/2021 tot 31/10/2021

Betpouey

Op 3 kilometer van camping Le Hounta ligt het charmante dorpje van Betpouey, op 1000 m hoogte.. Het is een bestemming van ontspanning en ontdekking in het midden van de Hautes-Pyrénées. In een prachtige natuurlijke omgeving, is het pittoreske dorp Betpouey een waar genot om te bezoeken. Zijn geplaveide straten en prachtige Romaanse kerk uit de 13e eeuw geven het dorp een buitengewone tijdloze stijl. Betpouey is fier op zijn authenciteit, en nodigt u uit om de omgeving te voet te ontdekken langs zijn wandelpaden voor trekkers en wandelaars. De fietsers en mountainbikers zullen ook wegen en paden vinden om hun sport te beoefenen.

Na een bezoek aan Betpouey volgt een niet te missen halte bij het natuurreservaat van Néouvielle. Prachtige vergezichten wachten op u, evenals zeldzame exemplaren van fauna en flora. De ambachtslieden van het dorp zullen ook graag met u hun lokale producten, delen, het dus zeker aangeraden om een bezoek te brengen aan de schapenhoeder en de imker.

Voor uw vakantie, haal wat hoogte!

Profiteer van de schoonheid van de omgeving om een wandeling te maken! Het departement Hautes Pyrénées is een ideale bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, groen en frisse lucht.

Door te verblijven in Le Hounta, op slechts enkele kilometers van Luz Saint Sauveur, bent u binnen handbereik van de niet te missen bezienswaardigheden van het departement.

Bestemmingen bekijken